Onze diensten

Jobs & Media Group is dé multidisciplinaire dienstverlener op het vlak van arbeidsbemiddeling. Met onze verschillende labels bieden we onze klanten optimale ondersteuning bij het vinden van nieuw personeel. Dat doen we op de manier die bij de klant én bij ons past: persoonlijk, laagdrempelig en efficiënt.

Arbeidsbemiddeling

Arbeidsbemiddeling is een vak apart. Het is geen kwestie van een poppetje achter een bureau zetten. Aandacht voor wat de werkgever en de werknemer willen, is cruciaal. Wij werken vooral met organisaties die op regelmatige basis nieuwe vacatures te vervullen hebben, en die graag een samenwerking voor de lange termijn met ons aan willen gaan. We zijn er trots op dat we een groot aantal organisaties al jaren mogen voorzien van nieuwe professionals. Met wederzijdse toewijding zetten we de mooiste resultaten neer: de juiste mensen op de juiste plek. Elke keer weer.

Voor elk doel een passende werkwijze: jobsite of recruitmentpartner

Een samenwerking met Jobs & Media Group kan voor jouw organisatie een directe oplossing voor een concreet probleem betekenen. Ben je op zoek naar een recruitmentpartner die je het gehele werving-en-selectieproces uit handen neemt? Of wil je op een voordelige manier je vacatures bij een grote groep kandidaten onder de aandacht brengen? Wij kunnen je ondersteunen bij het opsporen en aantrekken van de juiste kandidaten. Dat doen we met behulp van onze verschillende databases en onze uitgebreide netwerken.

Zoek je een communicatief sterke software developer of een doortastende salesprofessional? Wij weten precies wie we moeten benaderen. Door met je in gesprek te gaan, zorgen we ervoor dat de werkwijze van onze labels naadloos aansluit bij jullie organisatie.

Gespecialiseerd op verschillende vlakken

Jobs & Media Group heeft van arbeidsbemiddeling haar expertise gemaakt. We begonnen in de ICT-sector, maar zijn inmiddels ook toonaangevend in de sectoren Techniek, Recruitment, Sales, Marketing, Online Marketing, HR en Finance & Banking. We zijn door onze specialistische aanpak in staat om op frequente basis goede specialisten een plek te geven bij organisaties die zich beperkt voelen in hun groei.

In de sectoren waar wij actief zijn, is het vinden van het juiste personeel vaak een flinke uitdaging. Daar zetten wij graag onze tanden in. Zowel voor kandidaten als voor werkgevers fungeren we als katalysator: enerzijds van carrières, anderzijds van bedrijfsgroei.

Vraag je je af op welke manier Jobs & Media Group jouw organisatie het best van dienst kan zijn? We geven je graag een vrijblijvend advies, afgestemd op de specifieke vraag, de doelen en het karakter van je organisatie.