Jobs & Media Group legt de verbinding tussen werkgevers en specialisten. Omdat we actief zijn in verschillende niches, werken we ook met verschillende teams, die elk hun eigen markt en specialisme hebben. Onze professionals zijn verdeeld over negen labels.

Of je nu als specialist een baan zoekt of juist als werkgever op zoek bent naar een goede specialist – via onze labels komen de juiste mensen op de juiste plek terecht.

Door op een logo te klikken, krijg je meer informatie over elk label.

Jobsites:

Bonque

Bonque is de grootste ICT-vacaturesite van Nederland. Bonque is niet alleen een platform voor het plaatsen van vacatures, maar gaat ook actief voor bedrijven en kandidaten op zoek naar een match. Deze combinatie zorgt ervoor dat Bonque snel en efficiënt ICT-specialisten aan bedrijven kan koppelen. Daarbij wordt nooit het persoonlijke aspect uit het oog verloren: heldere communicatie, betrokkenheid en een transparante werkwijze zijn belangrijke pijlers. Hiermee onderscheidt Bonque zich nadrukkelijk van de concurrentie.

Tecque

Tecque helpt bedrijven met het invullen van hun technische vacatures. Tecque werkt voor een groot aantal grote en kleine organisaties, en heeft een flink kandidatenportfolio. Zowel specialisten als bedrijven profiteren optimaal van de toegang die Tecque aan beide kanten biedt. Dankzij de kennis van de technische markt weet Tecque altijd de juiste match te maken.

Recque

Recque is gespecialiseerd in het koppelen van recruitment-, sales- en marketingprofessionals aan bedrijven die naar hen op zoek zijn. Daarbij werkt het label met heldere communicatie, een transparante werkwijze en een persoonlijke aanpak. Organisaties kunnen bij Recque hun vacatures kwijt, terwijl kandidaten op een professionele manier worden begeleid. Door met beide partijen in gesprek te gaan en ze te begeleiden, weet Recque precies wie op welke plek het best tot zijn recht zal gaan komen.

Finque

Finque is gespecialiseerd in het koppelen van finance- en bankingspecialisten aan bedrijven: het werkgebied van dit label is de financiële sector. Finque plaatst vacatures én gaat actief op zoek naar kandidaten. Zo weet het label snel en efficiënt de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. Door in gesprek te gaan met zowel specialisten als werkgevers is Finque bijna altijd in staat de perfecte match te maken. Organisaties hebben een zorg minder en professionals vinden een uitdagende nieuwe werkplek.

Bonque (BE)

Ook in België is Bonque dé ICT-vacaturesite. Bedrijven kunnen er hun ICT-vacatures kwijt, terwijl Bonque er zelf voor zorgt dat de beste specialisten voor deze vacatures gevonden worden. Deze combinatie zorgt ervoor dat Bonque ook in België snel en efficiënt ICT-specialisten aan bedrijven koppelt. De Belgische markt biedt volop perspectieven en groeimogelijkheden; Bonque kan zowel organisaties als specialisten snel verder helpen.

Recruitment:

Prescott & Lockwood Associates

Prescott & Lockwood Associates (PLA) richt zich op recruitment in sales, trading, brokering en finance. Het label werkt met Nederlandse bedrijven, maar richt zich hierbij met name op expats: in Nederland wonende specialisten met een internationale achtergrond. Deze professionals hebben organisaties veel te bieden, en verdienen daarom specifieke aandacht. PLA is opgericht met het doel de kennis en ervaring die Jobs & Media Group in huis heeft breder in te zetten. Organisaties met een internationaal karakter die op zoek zijn naar goede professionals kunnen samen met PLA in korte tijd hun vacatures invullen.

eCruitment

ECruitment richt zich op werving en selectie binnen de disciplines online marketing, e-commerce en reclame. Dankzij uitgebreide marktkennis en jarenlange ervaring met recruitment binnen dit vakgebied heeft eCruitment een uitstekend track record opgebouwd, met een flink klantenportfolio. Daaronder bevinden zich veel internationale A-merken en bedrijven die behoren tot de Twinkle100. Daarnaast beschikt eCruitment over een uitgebreid netwerk van goede online marketingprofessionals met een stevige staat van dienst.

Haigh, Thomas & Bell Associates

Haigh, Thomas & Bell Associates (HTBA) is een gerenommeerde recruitmentorganisatie met kennis van de markt én de verschillende recruitmentprocedures. Voor kandidaten is HTBA de perfecte hulp bij het vinden van een nieuwe baan. Mede dankzij de nuchtere aanpak weet HTBA 92% van de geaccepteerde opdrachten binnen 4 weken in te vullen. HTBA helpt zijn klanten en kandidaten niet alleen, maar geniet ook van het contact met hen. Een gezamenlijk bezoek aan een Eredivisiewedstrijd, een luxe lunch of een gezellige borrel is geen uitzondering.

Switch Engineers

Switch Engineers verzorgt gericht en snel de werving en selectie van technische professionals. Dankzij de specialistische werkwijze kan Switch Engineers als geen ander technici aan een nieuwe baan helpen, en organisaties aan een nieuwe specialist. Switch Engineers richt zich puur op de technieksector, en is zodoende volledig thuis in de technische arbeidsmarkt. Door de persoonlijke  benadering begrijpt Switch Engineers als geen ander wat een specialist kan, wat een bedrijf zoekt en wat voor beide belangrijk is. Kandidaten krijgen een groot aanbod aan interessante en relevante vacatures, terwijl klanten vakkundig, gericht en snel aan gekwalificeerde kandidaten worden geholpen.

UChoose

UChoose specialiseert zich sinds 2007 in het recruiten van ervaren ICT-specialisten. Het koppelt deze aan veelal grote (internationale) bedrijven, die dringend op zoek zijn naar versterking. UChoose werkt met een groot netwerk van gerenommeerde bedrijven en bemiddelt voor hoogopgeleide professionals met minimaal 3 jaar werkervaring. Het label onderscheidt zich door een combinatie van specialisatie, deskundigheid, nauwe contacten met bedrijven en individuele en vertrouwelijke begeleiding. Bij UChoose staat de ICT-specialist centraal; iedereen is uniek en verdient het om ook zo behandeld te worden. UChoose begeleidt het proces van het eerste contact tot en met de ondertekening van het contract.