Jobs & Media Group is dé multidisciplinaire dienstverlener op het vlak van arbeidsbemiddeling. Onze expertise ligt in de sectoren ICT, Techniek, Recruitment, Sales, Marketing, Online Marketing, HR en Finance & Banking. Ons team van ruim 140 gedreven vakmensen staat garant voor energie, kwaliteit en ambitie. Ons werkveld beslaat inmiddels heel de Benelux en is nog altijd groeiende.

Onze diensten

Onze verschillende merken bieden onze klanten de optimale ondersteuning bij het vinden van nieuw personeel. Op de manier die bij de klant past. Of je nu op zoek bent naar een recruitmentpartner die je het gehele werving- en selectieproces uit handen neemt, of naar een voordelige manier om meer exposure te krijgen voor je vacatures en om ondersteuning te krijgen bij het sourcen van de juiste kandidaten; de merken van Jobs & Media Group bieden altijd een werkwijze die naadloos aansluit bij jullie organisatie.

Vooral in de sectoren ICT, Techniek, Recruitment, Sales, Marketing, Online Marketing, HR en Finance & Banking zijn wij op ons best. Dit zijn de sectoren waar het vinden van het juiste personeel echt een uitdaging is. En wij zetten graag onze tanden in een goede uitdaging.

Wij werken vooral met organisaties die op regelmatige basis nieuwe vacatures te vervullen hebben, en die graag een samenwerking voor de lange termijn met ons aan willen gaan. Met wederzijds commitment zetten we de mooiste resultaten neer: de juiste mensen op de juiste plek. Elke keer weer.

Nieuwsberichten:

Nieuwe kantoren voor Jobs & Media Group in Amsterdam en Groningen

Als je organisatie groeit, kom je vroeg of laat voor een probleem te staan: ruimtegebrek. Jobs & Media Group maakte het dit jaar mee: zowel in Amsterdam als in Groningen namen we een nieuwe werkplek in gebruik.

Lees meer

Bonque genomineerd als FD Gazelle

Bonque, één van de labels van Jobs & Media Group, is uitgeroepen tot FD Gazelle; deze prestigieuze titel wordt elk jaar door Het Financieele Dagblad gegeven aan de bedrijven die de sterkste groei laten zien. Hier zijn we natuurlijk ontzettend trots op.

Lees meer

Nieuw label voor Jobs & Media Group: Prescott & Lockwood Associates

De afgelopen jaren is Jobs & Media Group stukje bij beetje steeds meer gegroeid. We zetten onze expertise in op verschillende vlakken, en doen dat met een aantal labels. Binnenkort zullen we een tiende label toevoegen: Prescott & Lockwood Associates.

Lees meer